2016-10-16 10:02:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Pompásan fogja érezni magát

Napi horoszkóp október 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében együtt áll az Uránusszal. A Jupiter a Mérleg jegyében látható, kapcsolatai a többi emberrel különösen intenzívek és meghatározók lesznek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold már a Kos jegyében jár. A Vénusz még a Skorpió 27 fokán maradt, és így Ön a szerelmi hullámokat egészen különleges módon érezheti. Délután menjen sétálni a kedvesével.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold már a Kos jegyében jár. Ez nagyon jót tesz Önnek. Valóban élvezheti a nyugalmat, ami ezen a napon uralkodik. Ma mindennek a mélyebb értelmét látja. Szüksége van egy jó barátra, egy lelki társra.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold ugyan a Kos jegyében jár már, de a Vénusz még a Skorpió jegyében maradt. Legjobb, ha a kedvese közelében van, és beszélgetnek a szép emlékekről. Csodálatosan tud lazítani, mindent különösen kellemesnek talál, főleg ha egy szeretett ember társaságában élvezheti.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold már a Kos jegyében jár. Élvezheti ennek az őszi napnak minden nyugalmát, és akár egy hosszabb sétára is indulat, ez jót tenne a lelkének.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Aludja ki magát alaposan. A Vénusz és a Neptunusz este már a szerelem birodalmába csábítják. Talán meghívást kap egy finom ebédre, vagy vacsorára, mindenképpen fogadja el.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, a Jupiter viszont a Mérleg jegyében van. Egy hosszú őszi séta jól illik ehhez a bolygóálláshoz. Alkalmas a nap arra is, hogy új célokat tűzzön ki magának.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, a Vénusz viszont a Skorpió jegyében. Használja ezt a napot lazításra, törődjön többet kedvesével, mert vele fogja a legjobban érezni magát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Kos jegyében áll, de a Szaturnusz a Nyilas jegyében jár. Most inkább arra van szüksége, hogy visszahúzódjon, és arra összpontosítson, ami Önben belül játszódik le. A mai nyugalom által sok energiát nyerhet, ne pazarolja az idejét másokra.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll, a Mars viszont a Bak jegyében van. Nem alkalmas a mai nap az édes semmittevésre. Most olyan emberek társaságát kellene keresnie, akik jól szórakozhat.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Kos jegyében áll. Pompásan fogja érezni magát. Bármit tehet, ami boldoggá teszi. Az estét töltse a barátaival.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében jár, a Vénusz viszont még a Skorpió jegyében maradt. Egy csodálatos napot tölthet el a kedvesével. A Vénusz boldogságot ad. Könnyen tud kapcsolódni másokhoz.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: